Despre noi

Studio de videochat in Bucuresti

Despre noi2019-01-16T20:52:18+00:00

Despre noi: Rich Queen Studio

Rich Queen studio este un studio profesional de videochat din Bucuresti infiintat in anul 2018 care a ajuns in topul studiourilor din Romania intr-un timp record.

Suntem o echipa tanara, insa cu o experienta vasta in domeniu.Trainerul si partea tehnica care formam aceasta echipa care te va indruma si ajuta sa devi un model de videochat, de succes.

Studioul nostru este pregatit sa iti ofere mediul de lucru ideal, trainingul si informatiile necesare, ca tu sa devii in cel mai scurt timp un model de top si sa generezi incasari mari.

Lucram cu cele mai bune site-uri in domeniu iar trainerul nostru cu experienta te va ajuta sa generezi castiguri mari imediat.

Noi iti punem la dispozitie un studio de videochat modern in care sa te simti ca acasa si te vom sustine neconditionat.Dotarile de ultima generatie si mediul de lucru relaxant fac din studioul Rich Queen a doua casa pentru tine.

Vrem sa evoluezi si iti punem la dispozitie tot ceea ce ai nevoie pentru dezvoltarea ta personala si profesionala.

Rich queen este un studio de videochat care pune la dispozitia modelelor conditii excelente pentru a genera castiguri fabuloase.Aici vei putea lucra in liniste si vei avea ajutor, de la trainerii nostri sau de la echipa tehnica, ori de cate ori ai nevoie.

Vrei sa faci parte din echipa noastra?

Da click pe butonul de mai jos si completeaza formularul cu datele dale. Iti vom raspunde in cel mai sucurt timp. Suntem una dintre cele mai frumoase echipe din tara. Chiar si tu poti face parte.

TRIMITE CV